MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

El Consell d'infants de Sant Julià reclama millores als parcs

www.andorradifusio.ad

La millora dels parcs de la parròquia ha estat la principal reivindicació del Consell d'infants de Sant Julià de Lòria. El cònsol major ha assegurat que comparteix el neguit i ha anunciat que aquest 2020 ja preveu una partida de 140.000 euros per fer-ho. A més seran els ciutadans els que decidiran com seran mitjançant un procés participatiu.

El Consell d'infants de Sant Julià de Lòria d'enguany ha estat marcat per la pandèmia, que ha impedit algunes reunions i ha limitat l'assistència a la cloenda.

Tot i això quatre alumnes de l'escola francesa i quatre de l'andorrana han traslladat les seves reivindicacions al comú. La principal reclamació és que es millorin els parcs infantils.

Així ho han expressat dos alumnes de l'escola andorrana de Sant Julià de Lòria, Júlia Bakshi i Marc Escabias.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha agraït la proposta i ha anunciat que aquest mateix 2020 preveu destinar-hi 140.000 euros i impulsar un procés participatiu perquè la ciutadania pugui decidir-ne el disseny.

En tractar-se d'un dels parcs més cèntrics la principal demanda és que es millori el del Prat Gran. Majoral també ha convidat els joves a esbargir-se a la Cala Laurediana, al Prat del Senzill, on també s’han fet millores al parc.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Fernando Montero

34.201.3.10