MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 22º

El Temps Darrera previsió

Els contractistes d'obres volen una llei que garanteixi les inspeccions tècniques i els terminis de finalització

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Contractistes d'Obres demana aprovar una llei de l'edificació que permeti fer una inspecció tècnica a totes les construccions.

L'Associació de Contractistes d'Obres, amb motiu de l'esllavissada del 10 d'agost a la carretera general 1, reitera la necessitat d'aprovar una llei de l'edificació amb l'objectiu de determinar les responsabilitats que pertoquin a cada un dels agents que intervenen en una obra, ja sigui un projecte en curs o finalitzat. En aquest sentit, l'esllavissada va posar de manifest les greus conseqüències que es poden derivar d'una obra inacabada i en mal estat, així com també la controvèrsia per depurar les responsabilitats.

D'altra banda, des de l'associació han destacat la importància de trobar mecanismes de control per vetllar per la continuïtat i la finalització dels treballs dins d'uns terminis que siguin coherents i que s'hagin establert inicialment. El sector de la construcció té un volum d'obra important amb diversos projectes pendents d'executar-se aviat. En aquest sentit, ACODA ha manifestat que està disposada a col·laborar amb el Govern en qualsevol iniciativa legislativa que es vulgui promoure. Ha recordat també que, en aquest sentit, alguns comuns i l'administració general disposen de mesures de supervisió i control.

Informa: Marc Riera

34.204.168.209