MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

La coproducció de l'ENA "Èxit" s'estrena aquest divendres

www.andorradifusio.ad

Una nova feina que porta un encàrrec, acomiadar una persona. Irina Robles, Mingo Ràfols i Roser Batalla protagonitzen "Èxit", una coproducció de l'Escena Nacional que s'estrena aquest divendres a les Fontetes. Aquests dies fan els últims ajustos sobre l'escenari.

 

 

La Lídia ha començat a treballar en una empresa on una de les seves primeres missions serà acomiadar una persona però qui? El personatge de Mingo Ràfols, un pilota o servicial, o el de Roser Batalla, una dona dura i cínica? El seu caràcter indecís no li posarà fàcil. "El públic sap allò que passarà, com el MacGuffin de Hitchcock... Et dona pistes i a partir d'aquí, ja veurem", explica Ràfols. "És aquella lluita de qui té millors opcions per no ser acomiadat i a partir d'aquí es crea aquesta situació de comèdia on surten coses molt divertides, a vegades íntimes", que donen peu a que el públic es mantingui pendent d'allò que passarà, afegeix. 

Els dos actor catalans celebren aquesta coproducció que permet als actors i les produccions enriquir-se amb l'intercanvi i les places on representar. Segons Roser Batalla és "un text una mica complicat per aprendre i assajar perquè s'hi van afegint coses i tirant enrere a recuperar coses que ja s'han dit. El públic està molt intrigat".

'Èxit' d'Agustí Franch puja a escena per estrenar-se a les Fontetes després d'uns primers assajos a Barcelona i ara, en el tram final, a Andorra. Irina Robles explica que ha estat "un procés molt intens" i celebra poder ja implantar-se en el escenari per gaudir de la recta final.

L'obra s'estrenarà divendres,  i dissabte es farà una segona funció.

Entrades a: www.codetickets.com

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

34.226.244.70