MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Creu Roja ofereix tallers de primers auxilis a totes les parròquies

www.andorradifusio.ad

Amb la voluntat que el màxim de població conegui nocions bàsiques de socors, la Creu Roja porta aquest dimecres a totes les parròquies tallers d'iniciació. La iniciativa coincideix amb el Dia mundial dels primers auxilis.

Formar la població perquè el màxim de gent sàpiga com actuar en els primers instants en casos d'accidents és l'objectiu dels tallers d'iniciació que la Creu Roja ha organitzat avui amb motiu del Dia mundial dels primers auxilis.

Voluntaris de l'entitat han fet una gira per totes les parròquies per oferir a peu de carrer consells bàsics per tractar ferides, cremades o traumatismes.

Tot i que a Andorra, amb les accions que es duen a terme a les escoles, existeix una elevada sensibilització, sempre cal intentar arribar al màxim de població.

Quim Fenoll, cap de l'àrea operativa de Creu Roja Andorrana, recorda que "som un país pioner formant escolars de tots els sistemes amb tres projectes diferents". Assegura que "a Andorra tenim una bona conscienciació però ens falta que el màxim de població pugui estar formada en primers auxilis".

Tots els que han seguit la sessió formativa han obtingut una farmaciola de butxaca i un certificat.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Anna Romagosa

3.233.215.231