MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

El cribratge a les escoles només detecta el positiu de l'alumna del María Moliner

El cribratge que s'ha realitzat en diferents centres educatiu

El cribratge que s'ha realitzat en diferents centres educatius dels tres sistemes no ha detectat, de moment, cap més positiu que el que es va confirmar aquest dijous en una alumna del col·legi María Moliner de 16 anys.

Les proves que s'han fet als seus companys tampoc no han detectat cap més cas. Tot i que l'estudi epidemiològic dels contactes de la noia continua obert no s'ha registrat fins ara cap més positiu.

Pel que fa al cribratge en centres dels tres sistemes educatius s'han fet de moment 81 proves TMA a docents, totes negatives, i 63 a alumnes, de les quals 62 han resultat negatives. L'excepció és el cas del María Moliner. Cal recordar que aquest dijous l’executiu va confirmar que una alumna d'aquest centre havia donat positiu a la prova del coronavirus, arran del cribratge que s’està duent a terme a les escoles, per comprovar que el retorn a les aules no suposi un increment dels contagis.

El recompte diari es manté en un total de 855 casos, 11 actius, els mateixos que dijous. La xifra de recuperats es manté en 792. Les hospitalitzacions han baixat de set a cinc.

Informa: Gerard Gort- Agència ANA

Informació relacionada

3.89.87.12