MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 21º

El Temps Darrera previsió

Cues inacabables i molta paciència a les portes dels serveis de correus

www.andorradifusio.ad

Les cues ja habituals als serveis de correus espanyols i francesos s'han fet més nombroses encara aquests dies a causa de la crisi sanitària, que ha fet reduir plantilles i horaris. Sense perdre la paciència, molts usuaris es resignen a haver de tornar un altre dia per ser atesos.

Una cua inacabable, que arribava fins a unes cinquanta persones. Era la imatge del matí d'aquest dilluns a les portes de l'oficina de correus espanyols d'Andorra la Vella. L'horari d'atenció al públic s'ha reduït aquests dies, com també la plantilla que atén el servei. Molts usuaris, alguns arribats des del Pas de la Casa, han esperat des de primera hora del matí sense èxit.

A l'oficina de correus francesos la cua era menor a la mateixa hora, amb una vintena de persones que esperaven pacientment el seu torn al carrer.

Conscients de les mesures excepcionals que han afectat el servei a causa de la crisi sanitària, els usuaris saben que aquests dies els toca carregar-se de paciència. Els menys afortunats, però, hauran de tornar.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

18.208.132.33