MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Una delegació del Consell d'Europa coneix in situ com es treballen les competències per a una ciutadania democràtica

www.andorradifusio.ad

Una delegació del Consell d'Europa vol copsar de primera com es treballen les competències per a una ciutadania democràtica a l'Escola Andorrana. Fins demà, visitarà alguns centres escolars. Aquest matí ha estat a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp

La visita de la delegació europea servirà per culminar la feina que Andorra va iniciar quan va detenir la presidència del comitè de ministres al Consell d'Europa. L'aposta per ensenyar competències per a una ciutadania democràtica a les escoles ja s'aplica. El proper pas és potenciar la formació dels docents, segons avança el ministre d'Educació, Eric Jover. Avança que la voluntat és "tirar endavant un màster de ciències de l'educació que tingui inclòs aquestes competències per a una ciutadania democràtica".

Els representants del Consell d'Europa tenen especial interès en l'aula d'acollida, un dels elements característics de l'Escola Andorrana. Un "cas d'èxit", ha dit el ministre Jover, qui assegura que hi ha "satisfacció, perquè estem desenvolupant aquí el que a ells els agradaria desenvolupar segurament a tots els països d'Europa".

Informa: Laura Massegú
Imatges: Anna Romagosa