MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 31º

El Temps Darrera previsió

Detingut per conduir amb una taxa d'alcoholèmia de 2,62 i sense carnet

La Policia ha detingut 23 persones la darrera setmana. Destaca la

La Policia ha detingut 23 persones la darrera setmana. Destaca la detenció del pres fugat de la Comella, que va ser capturat després d'unes hores fugit del recinte penitenciari. També hi va haver dos detinguts per contraban de tabac i associació il·lícita que actuaven com a banda organitzada. Una onzena més han estat detinguts per conduir beguts. Un d'ells, un home amb una taxa de 2,62 grams per litre de sang i sense carnet.

La captura del pres de 41 anys que es va escapar de la Comella destaca entre les detencions de la setmana passada. L'home es va fugar dimarts passat del centre penitenciari i va ser detingut unes quatre més tard al pont del Prat Salit de Santa Coloma.

El detingut, que acumula un llarg historial de detencions i estades en diverses presons a Espanya, a causa, sobretot, de furts, es troba de nou ingressat a la Comella, ara amb presó ferma.

Detencions per contraban i associació il·lícita

El mateix dia de la fugida es van detenir dues persones com a presumptes autores d'un delicte de contraban de tabac i associació il·lícita.

Els detinguts actuaven amb dos companys més, que van aconseguir escapar en un 4x4 posant en perill la circulació viària diverses vegades. Compraven grans quantitats de tabac i les traslladaven al maleter del tot terreny.

Maltractaments i 11 casos d'alcoholèmia

Entre les altres detencions, hi va haver tres casos de maltractaments en l'àmbit domèstic i una onzena de detencions per conduir sota els efectes de l'alcohol.

El cas més greu va ser el d'un home de 38 anys detingut dimecres passat a les 19.30h amb una taxa d'alcohol de 2,62 g/l. A més, a l'home ja se li havia retirat anteriorment el carnet de conduir.

Informa: Sergi Cano

3.236.97.49