MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

El Dumbo de Tim Burton, l'Aladín de Will Smith, la "Capitana Marvel" i el final d'Star Wars, novetats cinematogràfiques pel 2019

www.andorradifusio.ad

El 2019 ve carregat d'estrenes comercials al cinema i amb Disney com a gran proveïdor, sobretot per al públic infantil. Dumbo, Aladín i l'últim capítol d'Star Wars es preveuen les més taquilleres.

Les principals estrenes de l'any ja tenen data d'estrena. Tanmateix haurem d'esperar fins al març per veure les més esperades. Una dona, Carol Denvers la “Capitana Marvel” es convertirà en la líder dels Avengers. La pel·lícula s'estrenarà el 7 de març i la nova entrega “Avengers: Endgame” el 25 de abril.

També són molt esperades les versions de clàssics. Una d'elles és Dumbo. Tim Burton es posa al capdavant de la vida d'aquest elefant amb orelles gegants a les quals treu partit aprenent a volar. Una altra és Aladín en què Will Smith serà el geni de la llàntia màgica. "Va funcionar molt bé en dibuixos, igual que el Rey León i igual que La Bella y la Bestia. Quan s'han fet amb personatges reals han sigut un èxit rotund (La Bella y la Bestia de l'any 2017), recorda el director dels cinemes Illa Carlemany, Jordi Torres.

Aladín està programada pel 23 de maig, Dumbo el 25 d'abril i El Rey León, el 18 de juliol. Aquesta última per recuperar la història original del 94 per donar-li més realisme en animació. En total Disney estrena deu pel·lícules en què també hi trobarem Frozen. Elsa, Ana, Kristoff, Olaf i el ren tornen per viure una nova aventura després de la seva recaptació que supera el milió d'euros.

Just hem començat l'any però ja els avancem que els fans d'Star Wars hauran d'esperar fins al desembre per veure el final de la saga Skywalker. "En teoria, de les trilogies originals és l'última. Si fan alguna més després, serà un afegit, però aquesta serà un esclat", assegura Torres.

Comença un nou any per a la indústria del cinema, un any que vindrà amb altres novetats a Cinemes llla com una nova sala i noves maneres d'entretenir-se amb el setè art.

Informa: Rosa Alberch/P. Moliné