MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Eduard Farelo posarà la nota dramàtica a una Temporada de Teatre amb molta comèdia

www.andorradifusio.ad

La Temporada de Teatre ve amb molta comèdia. La trobem acompanyada de música amb Yllana i Paganini 2; amb l'espectacle de dansa 'Carmen' de Chicos Mambo  i, fins i tot per parlar de sexualitat amb 'L'habitació del costat'. La nota dramàtica la posarà Eduard Farelo a 'Una Ilíada'.

Coincidint amb la presentació aquest dimarts s’han posat a la venda les entrades per veure els espectacles de la 55a Temporada de teatre en què tornen Chicos Mambo. La setmana vinent porten el seu espectacle còmic i musical ‘Carmen’ al Centre de Congressos.

El Teatre Comunal d'Andorra la Vella també acollirà el monòleg ‘Una ilíada’ en què l’actor Eduard Farelo fa totes les veus d’aquesta dramàtica epopeia d’Homer per parlar de l’atracció de l’ésser per la violència, la destrucció i el caos.

Pagagnini 2 d'Yllana completarà les propostes a la capital amb comèdia i música de cordes. El cap de Cultura d'Andorra la Vella, Jan Cartes, destaca com "l'espectador podrà veure com el quartet interpreta música clàssica, grans tems del rock, música pop i infinitat de gèneres sempre amb un to còmic".

L’auditori Claror de Sant Julià de Lòria estrenarà amb 'L’habitació del costat', dirigida per Julio Manrique, en què un aparell vibrador és el centre de l’activitat d’un metge que promet curar molts mals amb un mètode que cada vegada crida més l’atenció a la seva dona que comença a alletar el seu fill. La cap de Cultura de Sant Julià, Laura Rogé, indica que tracta de "la cara i la creu de la maternitat, la sexualitat reprimida i la diferència entre classes socials".

I de dones també en parla 'Nues' que al novembre la Companyia és Grata puja, dirigits per Juanma Casero  a escena un embolic de faldilles enmig d'un projecte a rodar en la indústria del cinema.

Els Pastorets que aquesta setmana arrenca els assajos amb el repartiment de personatges tancarà la temporada per les festes nadalenques.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Josep M. Garcia

35.172.233.215