MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

L'educadora al carrer de Sant Julià previndrà sobre el consum d'alcohol entre els adolescents

www.andorradifusio.ad

Sant Julià disposa d'una educadora al carrer per copsar les inquietuds del jovent i que s'ha marcat com una de les prioritats la prevenció entre els adolescents del consum d'alcohol i estupefaents. Aquesta figura pretén servir per donar suport a aquest col·lectiu.

Júlia Barón, la nova educadora al carrer de Sant Julià, ha assegurat que, per ara, els principals neguits que han detectat en els joves lauredians tenen a veure amb l'orientació laboral o pel que fa a les activitats que poden dur a terme. Però és conscient que hi ha un problema amb el consum d'alcohol i altres substàncies, no només a la parròquia, com es va poder comprovar durant la festa major.

La consellera de Social, Paqui Barbero, ha afegit que "no és un problema de Sant Julià, sinó arreu del Principat. La gent ve a aquí, no és que sigui gent d'aquí. S'ha de treballar conjuntament, des del ministeri de Joventut, del Govern, per trobar maneres que tot això estigui més controlat".

Per altra banda, el comú ha organitzat un seguit d'iniciatives gratuïtes entre el 22 i el 31 d'aquest mes per fer conèixer les activitats adreçades als joves. Entre ells hi ha tallers i una batucada.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

3.231.166.56