MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 24º

El Temps Darrera previsió

Empreses espanyoles coneixen els atractius del Principat per als negocis convidades per l'Andorra Convention Bureau

Un total d'onze persones, representants de set empreses d&rsq

Un total d'onze persones, representants de set empreses d’incentius espanyoles, han visitat Andorra aquest cap de setmana amb l'objectiu de descobrir els atractius del Principat com a possible destinacio´ de negocis, informa en un comunicat Andorra Turisme.

Els participants d'aquest 'fam trip', viatges de familiarització turística, han realitzat diferents propostes a l'aire lliure, com ara una excursio´ pel circ de Pessons acompanyats d'un guia de muntanya, lliscar pel tobogan del Ma`gic Gliss i altres activitats que es poden trobar a Grandvalira durant l'estiu. A me´s, els participants han gaudit de l'espectacle 'Rebel' del Cirque du Soleil i d'una sessio´ de benestar a Caldea.

Durant la seva estada, els professionals espanyols han assistit a una presentacio´ de pai´s i tambe´ es va organitzar un 'workshop' amb els membres de l'Andorra Convention Bureau (ACB).

Aquest tipus d’accions s’emmarquen dins el pla comercial aprovat pels membres de l’ACB. L'objectiu e´s donar a cone`ixer als professionals d’age`ncies especialitzades en l'organitzacio´ de congressos i turisme de negocis les possibilitats que ofereix Andorra a l'estiu per acollir aquest tipus d’esdeveniments.

Informa: Agència ANA
Foto: Andorra Convention Bureau