MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Les entitats culturals de Sant Julià ofereixen dissabte un espectacle conjunt per cloure l'aniversari del Centre Cultural i de Congressos

www.andorradifusio.ad

La cloenda del 25è aniversari de la inauguració del Centre Cultural i de Congressos Lauredià implicarà totes les entitats culturals de la parròquia, que tindran diferents participacions en un espectacle conjunt. La cita serà dissabte vinent a l'Auditori Claror.

La celebració del 25è aniversari del Centre Cultural i de Congressos Lauredià es va obrir el setembre de 2017 amb una dansa vertical a la façana del centre i es tancarà dissabte vinent amb un espectacle gratuït amb participació del teixit cultural de la parròquia, amb protagonisme per a la Coral Rocafort, l'Esbart Laurèdia, Andorra Lírica, la Colla de Geganters i intervencions de la Cia. Carbassó i de la Cia. És grata. "És un acte que ha de servir per a celebrar les nostres entitats, valorar la feina que fan en el dia a dia, i a ells va dedicat aquest acte", assegura el conseller de cultura, Josep Roig.

L'espectacle aplegarà unes 150 persones i tindrà com a mestra de cerimònia Iris Orriols. L'acte presentarà la música en directe de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, que tindrà un protagonisme important durant les actuacions, fent de fil conductor, com ha explicat el representant de l'Esbart Laurèdia Jaume Torra.

L´espectacle constarà de dotze actuacions, algunes de les quals estrenes, per part de les diferents entitats i hi haurà la col·laboració especial del Lluquet i el Rovelló, personatges d'Els Pastorets.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra

3.227.240.143