MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

"Eres más fuerte de lo que crees", el llibre de Tomás Navarro amb eines per superar emocionalment la crisi de la Covid-19

www.andorradifusio.ad

El confinament pel coronavirus dona per a un llibre. 'Eres más fuerte de lo que crees. Nunca te rindas' és la proposta del psicòleg i escriptor Tomás Navarro, una lectura sobre la capacitat d'adaptació a les situacions adverses, perquè d'aquest tancament n'hem de treure un ensenyament que es repeteix.

El 14 de març ens van tancar a casa. Amb el pas dels dies vam començar a distreure'ns amb les videoconferències, els reptes del paper higiènic o aprenent a fer pa.

Hem ocupat el nostre temps amb estímuls positius que en ocasions ens han demostrat que som capaços de superar-nos però també hem passat moments d'angoixa i malson.

Autor de "Wabi sabi" i "Yo soy así", Tomás Navarro ara escriu sobre una realitat molt coneguda però que no tothom ha gestionat igual.

Ara bé, l'autor ens encoratja és a fer un exercici i treure'n una lectura més enllà de l'anècdota per donar-nos una nova oportunitat davant un futur incert, ser més resilients.

El llibre es divideix en set capítols amb especial atenció a les emocions i a la cura d'un mateix però també a com afrontar un altre concepte que també ens comença a ser molt familiar, la nova normalitat.

El llibre neix del confinament i amb mitjans confinats. De moment s'obre al mon amb el segell de l'editorial que ja està disponible a diferents plataformes.

informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA

34.204.176.125