MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 22º

El Temps Darrera previsió

L'esbart d'Andorra la Vella obre la festa major de la capital

www.andorradifusio.ad

Andorra la Vella està de festa major. L'encarregat de dur a terme el pregó ha estat l'esbart d'Andorra la Vella, que enguany celebra els 40 anys.

En el discurs, l'esbart ha reivindicat la cultura popular i la importància del relleu generacional. Per la presidenta de l'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella, Sílvia Pastor, ha estat tot un honor. "És un honor per nosaltres que ens hagin demanat de fer el pregó de festa major i pujar a dalt del balcó davant del poble per la celebració del 40è aniversari".

Per altra banda, la codirectora de l'esbart Dansaire d'Andorra la Vella, M. Àngels Velando, ha explicat quines són les seves necessitats. "Potenciar la base perquè si no pot passar el que està passant perquè la pandèmia també ha fet molt mal i el que necessitem ara és les escoles ens ajudin i els pares ens ajudin per continuar 40 anys més, com a mínim."

El comú insta a celebrar les festes que tornen a la normalitat total, fent una crida al civisme. Aquesta és la intenció de la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, que espera que sigui una festa major divertida i respectuosa. "És molt important que la festa major es desenvolupi amb alegria, amb ganes, participació i amb respecte per tots, que això és el més bonic de la festa".

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatge: Pere Besolí