MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 28º

El Temps Darrera previsió

L'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella ajorna el Festival de Primavera i balla des de les xarxes

www.andorradifusio.ad

L'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella ha ajornat el Festival de Primavera, però la cinquantena de membres que el formen no renuncien a seguir ballant durant aquest confinament. Ho fan des de casa i units per una mateixa passió.

A través d'un vídeo de dansa col·lectiu publicat a les xarxes, les diferents seccions de l'Esbart Dansaire ens ensenyen que tot i la distància segueixen coordinats i amb ganes de ballar.

Els infantils A ensenyen els passos d''El ball de les pedretes'...  i els infatils B  'El ball dels pescadors de Sant Simó de Mataró'. "L'entrellissada" ha estat l'encàrrec per als juvenils. I "La roseta de Tallaví", que ensenyen el cos de dansa.

El 10 de maig tenien previst el Festival de Primavera, que no es podrà fer però d'aquesta manera ens ensenyen algunes de les danses que havien preparat per al cartell. Una de les dates que es plantegen per al Festival és de cara a la tardor.

Mentrestant ballen junts virtualment però des de casa i amb "Celebrem" de Miki Núñez volen enviar un missatge a tota la població: "sigueu ànimes lliures i celebreu la vida".

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: Produccions Qucut

18.204.55.168