MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

L'Esbart Sant Romà prepara l'estrena de "Vèrtex"

www.andorradifusio.ad

L'Esbart Sant Romànou espectacle. Es tracta de 'Vèrtex' en què l'havanera dialoga amb el segell més contemporani del cos de dansa. Aquests dies ultimen detalls en l'escenari on estrenen aquest dissabte.

L’Esbart Sant Romà d’Encamp recull l’esperit de les havaneres amb l’estrena de l’espectacle VÈRTEX que aquests dies ultimen al complex sociocultural d'Encamp."Hem fet una barreja entre una música que ens ha muntat el Lluís Cartés lligada amb l'havanera de Cádiz i Lola de Les anxovetes", explica la presidenta de la junta de l'Esbart Sant Romà, Olga Moreno. "La tendència de l'Esbart Sant Romà, aquests darrers anys, ha sigut molt més contemporània. Ho tornaran a veure aquest dissabte amb aquesta peça de VÈRTEX", afegeix.

Al voltant d'una cinquantena de dansaires ballaran al so dels viatgers de la mar, alguns dels clàssics del gènere i d'altres com la relectura de l'Óssa, que el músic Lluís Cartes ha tornat a reinterpretar musicalment o Traces, en la qual els ballarins s'atreveixen amb la percussió.

De l'espectacle es faran dues sessions, a les 18 hores i a les 22 hores. Les entrades es poden comprar al web del comú, www.comuencamp.ad.

Informa: Rosa Alberch/Joan Anton Sarmiento
Imatges: Ruben Calvo

18.210.24.208