MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

L'escola andorrana de Santa Coloma encara el darrer curs en obres

www.andorradifusio.ad

Aquest hauria de ser el darrer curs en què a l'escola andorrana de Santa Coloma es conviu amb obres, però les millores en algunes infraestructures continuaran el curs vinent per la necessitat d'ampliar algunes escoles.

Els treballs a Santa Coloma avancen segons el calendari previst, ha dit la ministra d'Educació Ester Vilarrubla.

Aquest centre necessitava una remodelació i ampliació sobretot a segona ensenyança. El curs vinent s'acabaran les obres i la poc grata companyia del soroll de les màquines. La ministra destaca i agraeix la paciència de docents, alumnes i famílies "perquè han hagut de conviure amb les obres" i posa en relleu "els esforços per complir els terminis".

Segons Vilarrubla, les millores es comencen a veure i el cos docent li ha manifestat que està molt satisfet amb l'aspecte de les aules.

Precisament ha explicat que 5 aules més seran necessàries a Ordino per acollir als alumnes que pugen a segona ensenyança, tant d'aquesta parròquia com de la Massana.

Aquest any també es va haver de fer front a 11 aules inundades del col·legi Sagrada Família d'Escaldes-Engordany que ha obert portes aquest curs amb uns espais en condicions millors que abans del trencament de la canonada al maig.

Informa: Sílvia Mestre
Locució: Yasmina Canedo

3.233.215.231