MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 19º

El Temps Darrera previsió

L'escola de dansa TC de Santa Coloma passa a les semifinals de Got Talent Espanya

www.andorradifusio.ad

El 31 de març serà l'oportunitat per veure ballar Deivas al festival de cultura urbana Rock da House, que per primera vegada s'instal·la a Andorra. El grup de dansa urbana, que s'ha col·locat a les semifinals de Got Talent Espanya, continua entrenant amb la vista posada en el calendari de campionats.

"Diosas", "divas" i "reinas". D'aquests atributs surt el nom de Deivas, que el coreògraf Christian Vieira va posar al grup de ball que va néixer amb la posada en marxa de l'escola TC ara fa un any.

Aleshores van començar a preparar una coreografia per a campionats, que va arribar a les mans de Got Talent Espanya. Els va agradar tant que van contactar amb el grup perquè la portessin al concurs i amb ella van passar a les semifinals, una experiència que ha significat un gran pas pel grup. "Ens va unir molt més", assegura Vieira.

La directora de l'escola, Montse Ruiz, destaca que han aconseguit "que es vegi l'esforç, els entrenaments que fan i com estan prosperant".

Les components de Deivas entrenen 16 hores a la setmana per donar el millor de si mateixes. Actulament preparen el calendari competitiu. La primera parada serà a Andorra per comparar-se a ballarins de territoris veïns. En primer lloc, al festival de cultura urbana Rock da House, "que es fa el 31 de març per primera vegada a Andorra i posteriorment a l'HHI, que és el d'Espanya, en el qual et pots classificar per anar als mundials de Los Angeles", indica la directora de l'escola.

Els balls urbans arrelen a Andorra per donar noves opcions als joves que es volen dedicar al gènere.

Informa: Rosa Alberch/Sílvia Callís
Imatges: Fernando Montero
Locució. Yasmina Canedo

18.207.254.88