MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 27º

El Temps Darrera previsió

S'estrena a Andorra "Muda", la primera coproducció de l'ENA amb el Teatre Grec

www.andorradifusio.ad

Aquest dimarts s´ha estrenat "Muda" a l´auditori Claror. És la primera coproducció de l´ENA amb el Grec. Amb la participació de Maria Lanau, l'obra es converteix en un mirall d´una societat que busca recursos per mitigar la soledat.

Ho està deixant amb la parella i ha decidit mudar-se al centre de Barcelona. L´Anna té un bloqueig i de la seva boca no en surt cap paraula.

La veïna, interpretada per Maria Lanau, i el porter, Jordi Rico, utilitzen la seva situació per combatre de la seva soledat. L'actriu protagonista, Glòria Sirvent, explica com els altres personatges "com que no saben que parla, pensen que és muda de naixement i que no tindran resposta". Per això "se senten lliures de parlar de tot el que volen i tampoc se senten jutjats".

Sirvent assegura que no ha estat fàcil fer el paper de muda mentre al seu voltant no s'atura la xerrameca. "Al principi arribava a casa i tenia una contractura. Fins i tot aguantava la respiració", recorda.

Aquesta coproducció entre el Grec, l´ENA i La Banda estarà del 4 al 8 de juliol al Teatre Akadèmia de Barcelona. Aleshores es podria preparar una gira.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Sergi Linares

Informació relacionada