MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Arriba a la cartellera el thriller narco gallec de Paco Plaza amb Luis Tosar

www.andorradifusio.ad

Un thriller protagonitzat per Luis Tosar que situa l'acció a la costa gallega i els embolics arran d'un intent d'assassinat del president dels Estats Units arriben aquest divendres a la gran pantalla. Les aventures de Dora l'exploradora i de Playmobil completen les novetats.

"Quien a hierro mata"
Director: Paco Plaza

Luis Tosar encapçala el repartiment del thriller de Paco Plaza 'Quien a hierro mata', que té la venjança, el narcotràfic i la família com a eixos centrals. Interpreta un home exemplar que treballa en una residència de la costa gallega en la qual ingressarà el narco més conegut de la zona.

"Objetivo: Washington D.C."
Director: Roman Waugh

Una altra de les estrenes d'aquest divendres és 'Objetivo: Washington D.C.', amb Gerard Butler i Morgan Freeman. El president dels Estats Units queda en coma després que l'intentin assassinar. El seu confident, un agent secret, és injustament acusat de l'atemptat i escapa de la custòdia policial per esdevenir un fugitiu. 

"Dora y la ciudad perdida"
Director: James Bobin

Completen la cartellera dues propostes per a tots els públics. 'Dora y la ciudad perdida' narra la preparació de la coneguda exploradora per anar a l'institut. Dora es troba ràpidament guiant un grup d'adolescents en una peripècia per salvar els seus pares.

"Playmobil: La película"
Director: Lino DiSalvo

'Playmobil: La Película' també endinsa el públic en una aventura. Charlie desapareix i la seva germana, Maria, intenta trobar-lo perquè torni a casa.

Informa: Gerard Gort
Locució: Jordi Domingo

35.170.81.210