MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Arriba al cinema l'esperada oda a Hollywood de Tarantino amb Pitt, DiCaprio i Robbie

www.andorradifusio.ad

Homenatge i crítica s'uneixen en l'última estrena de Quentin Tarantino. Es tracta d''Érase una vez Hollywood', en què repeteix Margot Robbie i trobem de nou imprescindibles de la seva nòmina com Brad Pitt o Leonardo DiCaprio.

"Érase una vez Hollywood"
Director: Quentin Tarantino

Vet-ho aquí una vegada la indústria del cinema en un moment d'inflexió vista per Quentin Tarantino. Un tribut a la decadència dels grans actors i de gèneres que començaven a perdre adeptes. És en aquest context que dos actors interpretats per Brad Pitt i Leonardo DiCaprio intenten obrir-se camí en una indústria que ja no reconeixen.

El 1969 Woodstock es va convertir en la icona d'una generació de nord-americans farta de guerres i que pregonava la pau i l'amor. Aquell mateix any l'home trepitja la lluna. Mesos abans havien assassinat Robert Kennedy i Martin Luther King. És en aquell any de contrastos quan Charles Manson mata la dona de Roman Polanski, Sharon Tate.

Aquesta és la nova i ja anunciada penúltima pel·lícula de Tarantino, un homenatge però també una crítica a una indústria que crea referents, que fa que les estrelles s'apaguin als 40 i que fomenta un somni que no es fa mai realitat.

Informa: Rosa Alberch

35.170.81.210