MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Les bèsties marines de "Crawl" i els pardals enutjats protagonitzen les estrenes

www.andorradifusio.ad

Les vacances d'estiu enfilen als cinemes la seva recta final amb una possible peça de culte del cinema de monstres marins: "Infierno bajo el agua" ("Crawl"), molt apropiada per l'època. L'acompanya la segona part d"Angry Birds".

"Infierno bajo el agua" ("Crawl")
Director: Alexandre Aja

El seu títol en anglès "Crawl" té un doble sentit: la disciplina de natació que practica la protagonista i el que ella i el seu pare han de fer per salvar la vida atrapats en un soterrani inundat.

El depredador del qual fugen entre queixalada i queixalada encaixa en un guió com a passador de comptes dels pecats comesos en el passat.

La tecnologia CGI present és gairebé imperceptible i fa necessària una reverència per a l'equip de producció amb el gran mestre del terror Sam Raimi que va reproduir una Florida arrasada per un huracà a Sèrbia.

"Angry birds"
Director: Thurop Van Orman, John Rice

L'altra estrena de la setmana té com a protagonistes els ocells emprenyats d'Angrybirds que en aquesta segona incursió a la pantalla gran hauran de fer pinya amb els seus enemics, els porquets de color verd.

Totes dues races s'enfrontaran a l'aparició d'una tercera illa que els pot fer la vida impossible.

Cal tenir en compte que el punt de partida és un videojoc on no hi ha argument més enllà de liquidar l'enemic. Així que una mica d'història amb aliances entranyables és d'agrair en una segona part que diuen que promet més que la primera.

Informa: Sílvia Mestre              

35.170.81.210