MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: El cinema rememora l'arribada de l'home a la lluna

www.andorradifusio.ad

Fa 50 anys que l'home arribava a la lluna, moment per rememorar els fets en un documental, "Apollo 11", que es pot veure a partir d'aquest divendres als cinemes, amb 'Midsommar', 'Les joguines guardianes' i "Venganza bajo cero".

Venganza bajo cero
Dir: Hans Petter Moland

Nels Coxman acaba de ser nomenat ciutadà de l'any però la mort del seu fill per sobredosi de drogues el farà emprendre el camí de la justícia i enfrontar-se als més perillosos de la ciutat.

Liam Nesson torna a l'acció per mostrar-nos un pare impecable a la feina i determinat en tot el que es proposa.

Apollo 11 (VOSE)
Dir: Todd Miller

El bagul de la NASA s'obre per treure a la llum material inèdit sobre la missió de l'Apollo 11 que enguany celebra els 50 anys de l'arribada a la lluna. "Apollo 11" és un documental que recupera milers d'hores d'enregistrament per narrar un dels episodis més transcendentals de la descoberta de l'univers.

Midsommar
Dir: Ari Aster

Després de l'èxit de "Hereditary", el director Ari Aster torna amb un segon llargmetratge en què segueix utilitzant temes recurrents com la tragèdia familiar, la comunitat, la perversió dels llaços afectius i el culte.

"Midsommar" és un festival en què cada noranta anys fan un ritual al qual són convidats una parella en plena crisi. Ella acaba de perdre la seva família en una espècia de suïcidi i ara assistirà al plaer del terror a plena llum del dia.

Joguines guardianes (animació)
Dir: Shen Yu i Huang Yan

Les joguines són per a molts nens i nenes el tresor més valuós. Joguines Guardianes explica la història de la Laura que atreta per la tecnologia és atacada per un virus que combatran els seus amics de peluix, el Minitigre i el cocodril Dentetes. Tot perquè la protagonista no perdi la seva innocència.


Informa: Rosa Alberch

35.170.81.210