MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Comèdia i terror amb el retorn de 'Bad Boys', 'Jojo Rabbit' i 'Malasaña 32'

www.andorradifusio.ad

Amb la vista posada als Oscar, aquesta setmana arriba a les estrenes la comèdia surrealista 'Jojo Rabbit'. L'acompanya el retorn de 'Bad Boys' i la pel·lícula de terror 'Malasaña 32'.

Bad Boys for life
Dir. Bilall Fallah, Adil El Arb

25 anys després del seu debut, Will Smith i Martin Lawrence tornen amb una de les sagues policíaques, d'acció i humor més famoses del cinema, Bad Boys for life.

Miami torna a ser l'escenari d'aquesta nova entrega en què els dos amics tornen a enfrontar-se als problemes i perills del carrer, saltant-se la llei si cal.

Han passat els anys, però continuen les discussions d'aquests companys de feina entre bandes, persecucions de cotxes i explosions.

Jojo Rabbit
Dir. Taika Waititi

Una altra proposta amb molt d'humor. Amb sis nominacions als Oscar, entre els quals a la millor pel·lícula i guió adaptat, arriba Jojo Rabbit, la història d'un jove solitari que pertany a les joventuts hitlerianes i a qui el món se li capgira amb la troballa d'una jove jueva a casa seva a la qual la seva mare, que interpreta Scarlett Johansson,  fa temps que amaga.

Jojo i el seu amic invisible s'hauran d'enfrontar al nacionalisme cec. 

Malasaña 32
Dir. Albert Pintó

Inspirada en els crims del carrer Antonio Grilo, segons diuen, el carrer amb més morts per metre quadrat de Madrid. Una família de camp s'instal·la a ple Madrid en una casa on aviat noten presències demoníaques que la posen en perill.

Malasaña 32 és la proposta de terror de segell espanyol que tira enrere en el temps fins a l'època postfranquista.


Informa: Rosa Alberch

3.234.143.26