MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 30º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: La coproducció andorrana "Solo" arriba als cinemes acompanyada de "Los increíbles"

www.andorradifusio.ad

Farà quatre anys el surfista Álvaro Vizcaíno va relliscar per les dunes d´un penya-segat mentre passejava a Punta Paloma. Va passar 48 hores a l´aigua i mal ferit. Aquest divendres la seva història s´estrena al cinema interpretada per Alain Hernández a ´Solo´. L´estrena ve acompanyada per la secuela de ´Los increíbles´ en què aquesta vegada manen les dones.

Los increíbles
Dir.: Brad Bird


Helen, Elastigirl ha d´ajudar els Súper a tornar a l´acció. Per això la casa dels Parr quedarà en mans de Bob, Míster Increíble, que haurà de fer-se càrrec de la família mentre el més petit sembla apuntar maneres.

Després de 14 anys arriba la seqüela de ´Los Increíbles´, en què la unitat de la família i el poder de les dones són protagonistes.

Solo
Dir.: Hugo Stuven


Es va presentar al Festival de Màlaga i aquest divendres arriba a la cartellera. ´Solo´, relata el calvari d´un surfista que passa dos dies a l´aigua malferit després de caure per un penya-segat.

La lluita per sobreviure i el patiment que va passar Álvaro Vizcaíno durant dos dies a les aigües de l´Atlàntic es porta a la gran pantalla interpretada per Alain Hernández amb Aura Garrido al repartiment.

El film té coproducció de la productora andorrana Imminent Produccions.

Informa: Rosa Alberch

Informació relacionada