MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Freddie Mercury, Francesc Boix i Ron Stallworth, tres vides de cine

www.andorradifusio.ad

S'estrenen tres pel·lícules basades en històries reals. En un episodi del genocidi nazi, Mario Casas dona vida al fotògraf que va ser crucial als judicis de Nuremberg. Dels anys 70, ens arriba la història de Ron Stallworth, un afroamericà que s'infiltra al Ku Klux Klan. I en clau musical, tenim l'esperada Bohemian Rapsody, la vida de Freddie Mercury.

Bohemian Rapsody
Dir.: Bryan Singer i Dexter Fletcher

Als anys 70, neix Queen, la reina de les bandes britàniques, amb un estil únic que deixarà cançons com la que dona nom al biopic de Freddie Mercury, "Bohemian Rapsody".

Remi Malek interpreta la llegenda que es va apagar el 1991, però la seva veu està més viva que mai en aquesta cinta que repassa la seva vida.

El fotógrafo de Mauthausen
Dir.: Mar Targarona

Una altra vida que arriba al setè art és el valor i les aventures de Francesc Boix, El fotògraf de Mauthausen, que, junt a altres persones, va aconseguir salvar les fotos que testimoniaven el genocidi nazi i que van ser crucials als judicis de Nuremberg l'any 1946.

Infiltrados en el KKKlan
Dir.: Spike Lee

També basat en fets reals arriba Infiltrados en el KKKlan (sona 'clan). Spike Lee dirigeix la història de Ron Stallworth, un detectiu afroamericà que, per fer-se valer, s'infiltra en el Ku Klux Klan per denunciar la seva activitat.

El cascanueces y los 4 reinos
Dir.: Joe Johnston

Feta a imatge i semblança de l'adapatació que Txaikovski va immortalitzar en el seu famós ballet, arriba al cinema El cascanueces y los cuatro reinos, que es converteix en una aventura interpretada per Keira Knightley, Morgan Freeman i Helen Mirren.

Clara haurà de trobar la manera de salvar els regnes fantàstics de la malvada Mama Jengibre, acompanyada pels quatre ratolins i el soldat Phillip.

Informa: Rosa Alberch