MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Frozen II arriba als cinemes plena d'expectació

La cartellera d'aquesta setmana té una clara protagoni

La cartellera d'aquesta setmana té una clara protagonista: Frozen II. La segona part del darrer gran èxit de Disney arriba amb expectatives de tornar a omplir les sales. Aquest divendres també s'estrenen dues pel·lícules  espanyoles. Paco Cabezas amb 'Adiós' i Benito Zambrano amb 'Intemperie' es posen al capdavant de cintes en què el dolor i l'odi generen relats intensos per buscar en l'estat més primitiu de la persona la protecció i la supervivència.

Frozen II
Jennifer Lee

El món de Frozen creix i transcendeix el territori amb un viatge èpic a les terres del nord per esbrinar per què Elsa és la reina del gel.

Una nova aventura la portarà amb els seus amics Anna, Olaf, Kirstoff i el seu inseparable ren Sven a un viatge fora de la terra d'Arendelle per buscar la seva família i descobrir els seus orígens, tot i que els suposi endinsar-se en una altra estació, una tardor eterna, en un viatge emocional de les dues germanes.

Adiós
Paco Cabezas

Ambientat al barri de les Tres mil viviendas, de Sevilla, on conviuen diferents clans familiars, 'Adiós' ens parla de la impotència i la venjança per la pèrdua d'una filla. María de Molina, en el paper d'Eli, i Mario Casas, en el de Juan, un exconvicte, es disposen a viure una segona vida en llibertat. De tornada a casa un cotxe els envesteix i la seva filla mor.

Paco Cabezas retrata la convivència d'una família amb el dolor i els ajustament de comptes entre famílies en un ambient hostil, mentre la policia intenta fer la seva feina sense que hi hagi més baixes inesperades. 

Intemperie
Benito Zambrano

Benito Zambrano dirigeix 'Intemperie', l'adaptació de la novel·la homònima de Jesús Carrasco. Luis Tosar interpreta un pastor que ajudarà a fugir un jove a qui busquen després d'escapar-se del poble.

Una fugida per la necessitat d'escapar d'un ambient inhòspit, d'una societat oprimida i d'una família vençuda davant els abusos de poder i la vexació personal.

El camí del jove per fugir de tot plegat és una invitació a abandonar l'odi i els desitjos de venjança per trobar la pau.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Joan A. Sarmiento

 

 

 

3.234.250.24