MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Un malson submarí, la realitat de la immigració i una d'aventures

www.andorradifusio.ad

Ecologia i immigració són els ingredients del drama espanyol "Adú", protagonitzat per Luís Tosar i la catalana Anna Castillo. També en clau ecològica ens arriba de França "Volant junts", les aventures d'un pare i un fill per salvar una espècie en perill d'extinció. La proposta de Hollywood és "Underwater".

Underwater
Dir: William Euban

Si pateixen claustrofòbia, tancar-se al cinema per veure "Underwater" no sembla una bona idea. El film narra l'odissea d'una tripulació que ha de fugir, a peu i pel llit marí, d'una instal·lació submarina que s'inunda. Intentaran arribar a una plataforma petroliera abandonada, però, pel camí, seran presa fàcil dels temibles habitants de les profunditats. Lidera el repartiment la crepuscular Kristen Stewart.

Adú
Dir: Salvador Calvo

Tres històries aparentment inconnexes s'encreuen a "Adú", l'estrena espanyola a la cartellera. Un nen de sis anys i la seva germana intenten escapar del Camerun viatjant com a polissons en un avió. Mentre, ben a prop, un activista mediambiental lluita contra els caçadors furtius d'elefants. El tercer element del còctel és un grup de guàrdies civils a la tanca de Melilla, que es preparen per a un assalt massiu de subsaharians.

Volant junts
Dir: Nicolas Vanier

Un científic que estudia la migració d'oques salvatges aconsegueix desenganxar el seu fill de la consola i dels videojocs perquè l'acompanyi en una aventura de debò. Tots dos, amb un ultralleuger, recorreran els cels d'Europa per salvar una espècie en perill d'extinció.


Informa: Jordi Cama
Locució: Yasmina Canedo

3.237.71.23