MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: 'Los Ángeles de Charlie' tornen amb cares noves

www.andorradifusio.ad

La cartellera d'aquesta setmana presenta tres novetats. 'La gran mentira', 'Los Ángeles de Charlie' i 'Legado en los huesos' són les pel·lícules que s'estrenen a les sales de cinema.

Legado en los huesos
Dir: Fernando González Molina

Legado en los huesos és la segona entrega de la 'Trilogía del Baztán', basada en les novel·les de Dolores Redondo.

Ha passat un any d'ençà que la protagonista, Amaia Salazar, resolgués els crims del Baztán. Ara, embarassada, haurà de fer front a un nou succés: el suïcidi inesperat de diversos presos que deixen un paraula escrita a les seves celes: "Tartalo".

González Molina repeteix a la direcció. Marta Etura, Leonardo Sbaraglia i Imanol Arias formen part del repartiment.

Los Ángeles de Charlie
Dir: Elisabeht Banks

Elizabeth Banks dirigeix el reboot de la famosa sèrie dels anys 70, Los Angeles de Charlie. Aquesta vegada amb una nova generació d'àngels protagonitzats per Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska. La coneguda l'Agència Townsend s'ha expandit internacionalment i hi ha diversos equips d'àngels per tot el món que hauran de treballar juntes. L'amenaça serà una perillosa tecnologia a punt de sortir al mercat.

La gran mentira
Dir: Bill Condon

L'estafador professional Roy Courtnay acaba de conèixer una vídua rica interpretada per Hellen Mirren. El que havia de ser una estafa per part de Roy s'acaba convertint en una de les eleccions més arriscades de la seva carrera. Una xarxa de mentides i sentiments retrobats en aquest drama dirigit per Bill Condon.

Informa: S.Expósito/E.Pons/J.Romero

3.239.51.78