MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

20º / 33º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: El pallasso Pennywise de Stephen King torna a la cartellera en el segon capítol del remake d''It'

www.andorradifusio.ad

Han passat 30 anys des que el Club dels Perdedors es va enfrontar al macabre Pennywise. El pallasso creat per Stephen King torna el terror al setè art per retrobar-se amb aquells nois i noies que tenen el seu passat lligat a ell en un segon capítol del remake.

It: Capítulo 2
Dir. Andres Muschietti

Si el primer capítol es basava en la seva adolescència, el segon  mostra com els protagonistes ja adults han quedat tocats per traumes d'infància.

Bill, Berverly, Richie, Ben, Eddie, Mike i Stanley hauran d'enfrontar-se novament a Pennywise per superar els patrons autodestructius que els acompanyen des d'aleshores: un escriptor que no sap acabar les novel·les, un còmic que no sap fer riure o una víctima d'abusos infantils casada amb un maltractador.  Entre l'elenc d'actors destaquen Jessica Chastain (Interstellar, La noche más oscura, El árbol de la vida) i James McAvoy (X-Men, Múltiple, Glass, Expiación, El último rey de Escocia), i Finn Woldhard, el jove conegut per interpretar "Mike", un dels protagonistes de la sèrie d'èxit Stranger Things, que dona vida al Richie adolescent.

Passat i present es combinen en una nova cinta per evidenciar que continuen atrapats en els cossos d'aquells nens indefensos davant el món dels adults i sabent que l'única manera d'acabar amb tot plegat és eliminar-lo.

La pel·lícula original basada en la novel·la homònima d'Stephen King (1986) es va estrenar l'any 1990.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

18.204.55.168