MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Peter Jackson inicia una nova saga cinematogràfica amb "Mortal Engines"

www.andorradifusio.ad

Una setmana més la cartellera ens porta Dani Rovira, ara en el paper d'un home que intentarà salvar la relació de parella utiltizant un gat com a excusa, mentre la seva dona intenta treure-se'l de sobre. S'estrena 'Miamor perdido' i una saga futurista que de ben segur en sentirem a parlar, "Mortal Engines".

Mortal Engines
Dir: Christian Rivers

Dels creadors de "Hobbit" i "El senyor dels anells" arriba "Mortal Engines". Les màquines mortals retraten un futur postapocalíptic en el qual les ciutats, a bord de grans vehicles, surten a la caça d'altres per prendre avantatge o dominar-les després que la civilització hagi estat destruïda per un episodi catastròfic.

La cinta és una adaptació de la novel·la homònima de Philip Reeve i enceta una nova saga cinematogràfica produïda per Peter Jackson.

Miamor perdido
Dir.: Emilio Martínez

I si fa uns dies el veiem a "Superlópez", aquesta setmana Dani Rovira interpreta el personatge de Mario en la comèdia romàntica "Miamor perdido". Ell i Olivia, interpretada per Michelle Jenner, s’enamoren bojament i adopten un gat del carrer al qual anomenen Miamor.

Però la parella s'acaba trencant i durant la discussió, el gat s’escapa. Olivia donarà per mort el gat i el seu amor per Mario, però ell el mantindrà viu en secret mentre es declara una guerra per la separació.

Emilio Martínez-Lázaro, director d'"Ocho apellidos vascos" i "Ocho apellidos catalanes" és l'artífex d'aquesta nova comèdia romàntica.

Informa: Rosa Alberch