MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: El retorn de Mary Poppins, Aquaman i el nou Spiderman per a un Nadal de cinema

www.andorradifusio.ad

Vint anys després dels clàssic interpretrat per Dick Van Dyke i Julie Andrews torna Mary Poppins per tenir cura dels que havien estat els petits de la casa i de les noves generacions que venen. Amb Mary Poppins comencem el repàs de les estrenes d'aquesta setmana en què també arriba Aquaman, Spiderman amb una nova versió del superheroi.

El regreso de Mary Poppins
Dir.: Rob Marshall

Emili Blunt dona vida a la màgica i fantàstica Mary Poppins que torna vint anys després a la família Banks per cuidar dels que aleshores eren petits. Ara tenen nous problemes que requereixen de la seva ajuda.

Spider-Man un nou univers
Dir.: Bob Persichetti

Diferent és la missió del nou Spider-Man, que arriba després de la mort de Peter Parker, a la sèrie Ultimate Spider-Man de la Marvel.

El mafiós Wilson Fisk ha construït un enginy capaç de crear múltiples versions del superheroi i entre elles la de Peter Parker, que ajudarà el jove Miles a convertir-se en un millor home aranya.

Aquaman
Dir.: James Wan

I de l'aire a l'aigua. Aquaman ens presenta una nova aventura en què descobrirà que és digne de complir el seu destí: ser rei.

Sobre Ruedas
Dir.: Franck Dubosc

Tanquem la cartellera amb 'Sobre ruedas' una comèdia en què un home de negocis, un mentider compulsiu, es farà passar per discapacitat per seduir la noia que li agrada.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Gerard Gort