MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Robert Downey Junior dona vida a un nou i aventurer "Dr. Dolittle"

www.andorradifusio.ad

Moment de saber quines novetats hi ha preparades aquesta setmana al cinema. Inspirada en la novel·la arriba "Dr. Dolittle". La lluita contra una indústria química per la contaminació d'unes aigües és el que porta "Aguas oscuras". I per als amants de la comèdia, la proposta de Quim Gutiérrez.

Las aventuras del Dr. Dolittle
Dir:Stephen Gaghan

Lluny queda la primera versió de "Dr. Dolittle" interpretada per Eddie Murphy, aquell doctor que tenia l'habilitat de parlar amb els animals. Inspirada en l'original de Hugh John Lofting, el personatge que interpreta Robert Downey Junior, abandonarà la vida d'ermità a la recerca d'un remei per a la jove reina Victòria.

A 'Las aventuras del Dr. Dolittle', reunirà un conjunt d'animals per fer un viatge en què de mica en mica recuperarà el seu humor i coratge enmig d'un món de fantasia que ens recorda "Alícia al país de les meravelles" o "Malèfica", i és que es porta el segell del mateix productor.

Aguas oscuras
Dir:Todd Haynes

Inspirada en fets reals, la cartellera també porta 'Aguas oscuras', el relat de com un advocat de grans empreses corporatives del món de la química passa a defensar un ramader al qual se li ha mort part del bestiar. El motiu és l'aigua.

De retruc, el cas es convertirà en la lluita per representar els milers de ciutadans davant els possibles efectes de la contaminació de l'aigua, que el portarà a posar la seva vida i la de la seva família en perill.

Te quiero imbécil
Dir: Laura Mañá

Animació, drama i comèdia amb l'espanyola 'Te quiero imbécil'. Quim Gutiérrez és Marcos, un jove a qui l'acaba de deixar la parella després de demanar-li matrimoni, l'han fet fora de la feina i ha de tornar a casa dels pares. Per canviar de vida, la primera solució la troba a internet

Però això, no és tot. Una amiga del passat i un munt d'amics fora del comú ho poden capgirar tot, encara que no sigui el que ell estava buscant.


Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

 

3.237.71.23