MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 10º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: La seqüela de 'El Resplandor' i 'Terminator' entre les novetats de Tots Sants

www.andorradifusio.ad

Històries de terror com  'El resplandor' de Stanley Kubrick i personatges com el seu protagonista Jack Torrance són recurrents en una festa de Halloween. Aquesta setmana arriba a les cartelleres la seqüela d'aquesta cinta dels anys vuitanta amb 'Doctor Sueño', protagonitzada per Ewan McGregor. 'Abuelos', una nova entrega de 'Terminator' i 'Los Rodríguez i el más allà' completen les propostes de la setmana. 

Doctor Sueño
Dir: Mike Flanagan

Els ecos del passat tornen a 'Doctor Sueño', ara amb Danny Torrance, el fill de Jack, que amb les seves habilitats psíquiques contacta amb una nena que haurà de rescatar d'un grup de  depredadors que tenen el do de la resplandor.

La pel·lícula que va dirigir Stanley Kubrick reneix en format seqüela en un thriller psicològic protagonitzat per un personatge turmentat i alcohòlic que interpreta Ewan McGregor.

'Terminator'
Dir: Tim Miller

Qui també haurà d'ajudar una jove a escapar d'una amenaça és Sarah Connor i una híbrida entre cíborg i humana. Arnold Schwarzenegger fa una aparició estel·lar en la lluita contra una nova forma líquida de Terminator que ve del futur.

'Los Rodríguez i el Más Allà'
Dir: Paco Arango

Des de la indústria espanyola arriba 'Los Rodríguez i el Más Allà', una família que descobreix que l'avi difunt era d'un altre planeta.

'Abuelos'
Dir: Santiago Requejo

Completa la cartellera amb humor 'Abuelos', un mirall de la realitat de moltes persones que es queden a l'atur abans de la jubilació.


Informa: Rosa Alberch

3.229.122.219