MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Els cinemes ja es preparen per a la nova de Tarantino amb DiCaprio i Brad Pitt el 15 d'agost

És la seva novena pel·lícula i ja ha anuncia

És la seva novena pel·lícula i ja ha anunciat que es podria retirar a la desena. Quentin Tarantino arribarà el proper 15 d'agost a les cartelleres de tot el món amb 'Érase una vez en Hollywood' un film que reuneix dos dels actors fetitxe del director, DiCaprio i Brad Pitt i que els cinemes ja estan anunciant. Abans, arriben quatre novetats més aquest cap de setmana.

Érase una vez en Hollywood (15 d'agost)
Dir: Quentin Tarantino

En un Hollywood canviant a finals dels anys 60, DiCaprio es posa en la pell d'un actor a punt de la decadència intentant renovar-se pels temps que venen de la mateixa manera que el seu doble, interpretat per Brad Pitt. Tarantino uneix en aquest film els dos actors protagonistes dels seus dos darrers èxits: "Django Desencadenado" i "Malditos Bastardos". Entre el repartiment també hi trobem Kurt Russell i el desaparegut Luke Perry.

Un gran succés, la mort de Sharon Tate, interpretada per Margot Robbie, a mans dels seguidors de Charles Manson el 1969, tocarà molt de prop el gran actor Rick Dalton.

Historias de miedo para contar en la oscuridad
Dir: André Øvredal

I vet-ho aquí una vegada les històries de por que tenen com a protagonistes una colla d'amics que es fiquen en els contes després de descobrir un llibre en què les llegendes més terrorífiques d'Alvin Schwartz prenen vida.

Mascotas 2
Dir: Chris Renaud i Jonathan del Val

Què passa amb les nostres mascotes quan marxem de casa o anem a l'institut? És el que ens acosta la segona entrega de 'Mascotas'. En Max, el terrier protagonista ha d'anar al veterinari on coneixerà un grup d'animals amb problemes psicològics.

En un viatge coneixerà el Rooster, un gos granger que l'ajudarà a superar les seves pors, mentre el capità Pompó està plenament integrat a la resta de mascotes de l'edifici, la Chloe segueix la seva vida sedentària.

Els Fixies: amics secrets
Dir: Vasiko Bedoshvili, Andrey Kolpin i Ivan Pshonkin

Hi ha coses que només veuen els nens, com els Fixies, unes diminutes criatures que reparen tot tipus d'aparells, quan de sobte topen amb un braçalet que els farà poderosos. El més important de tot serà guardar el secret. 

Informa: Rosa Alberch

35.170.81.210