MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: 'Durante la tormenta', 'Viudas' i 'El Grinch' són les novetats a la cartellera

www.andorradifusio.ad

Hi ha fets que són clau a la vida. Aquesta setmana s'estrena a la cartellera 'Durante la tormenta', una pel·lícula acompanyada de 'Viudas' d'Steve Mc Queen i l'esperit més antinadalenc del cinema.

 

El Grinch
Dir.: Yarrow Cheney

L'anunci que els Quién planegen un Nadal multiplicat per tres ha sulfurat el Grinch, que està disposat a robar-lo per recuperar la tranquil·litat a la seva vida fent-se passar per Santa Claus. Potser recuperar-lo nos serà tan fàcil ja que una nena té planificat atrapar Santa Claus per donar-li les gràcies per un gest molt especial.

Durante la tormenta
Dir.: Oriol Paulo

Un dia de tempesta, una història i la possibilitat de canviar el curs de la vida. La interferència entre dos temps fa que una mare salvi la vida d'un noi que havia viscut a casa seva fa 25 anys. Aquesta bona acció, però, desembocarà en una nova realitat on la seva filla ha desaparegut i començarà a viure una realitat paral·lela.

Viudas
Dir.: Steve Mc Queen

A Chicago quatre vídues que han heretat els deutes de les activitats criminals dels marits es troben en una croada per intentar arreglar el futur on elles escriuen les regles. Steve McQueen firma aquest thriller d'acció i coratge en què les dones són protagonistes.

Informa: Rosa Alberch