MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Venjança, acció i la darrera creació de Pixar

www.andorradifusio.ad

Estem a les portes d'un cap de setmana en què les dones tenen un paper destacat al cinema. Red Morano es posa al capdavant d'una venjança protagonitzada per Blake Lively, arriba l'antiheroi Bloodshot i la darrera animació de Pixar que parla de la màgia infantil i la importància de la família

El ritmo de la venganza
Dir: Reed Morano

Blake Lively i Jude Law es troben a "El ritmo de la venganza", un thriller en què la ràbia s'apodera de la protagonista després de conèixer la realitat sobre el que creia que havia estat un accident. 

Stephanie Patrick aprendrà a lluitar per sortir del camí d'autodestrucció i complir el seu objectiu, matar els que van provocar la massacre de la seva família, amb l'ajuda d'un exagent de la CIA (Jude Law) i de Marc Serra (Sterling K. Brown), un espia retirat de la CIA.

Bloodshot
Dir: Dave Wilson

Vin Diesel dona vida a Bloodshot, un antiheroi capaç d'autoregenerar-se i metamorfosejar-se gràcies als nanobots que porta injectats a la sang. Ell és utilitzat com a màquina de matar i cada vegada li esborren la memòria.

Malgrat que els seus records són borrosos està disposat a descobrir la seva identitat original.  

Ondward
Dir: Dan Scanlon

Dels creadors de ‘Toy Story’ i ‘Buscando a Nemo' arriba el film ‘Onward’, la història de dos trolls adolescents que s'embarquen en una aventura per descobrir si al món queda alguna cosa de màgia.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Anna Ginestà

 

 

3.237.71.23