MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Èxit de públic a la 17a Vila Medieval de Sant Julià de Lòria

www.andorradifusio.ad

El bon temps i la variada programació ha atret enguany més públic a la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria que en les últimes edicions. El conseller de Cultura afirma que els aparcaments han estat plens durant gairebé tot el cap de setmana.

En disset anys de fira els responsables comunals no recordaven una edició de la Vila Medieval amb tant èxit de visitants. Per tant, balanç força positiu per a aquest cap de setmana en què la parròquia laurediana fa un viatge en el temps i és transporta a l'edat mitjana.

L'edició s'ha vist marcada pels canvis d'última hora en la decoració i ambientació dels carrers però el resultat final ha estat l'encertat segons Donsión.

El conseller feia referència als nous personatges imatge de la vila, en absència de la decoració emmagatzemada al recinte al costat de l'esllavissada, al qual no es pot accedir.

Sens dubte les activitats per als infants i els nens han estat les més nombroses com ara els tallers de reciclatge. Però la corporació ha volgut que també hi hagués una agenda específica per als més petits de 0 a 3 anys.

L'Esbart Laurèdia ha interpretat el seu espectacle "Terra" commemorant els 600 anys de creació del Consell de la Terra aplegant força públic a la plaça de la Germandat, a manera de comiat del que ha estat una dissetena edició per fi amb absència de pluja.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Pere Besolí

 

3.85.245.126