MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

FEDA ha invertit més de 5,6 milions d'euros en ajudes des de l'inici de la pandèmia

www.andorradifusio.ad

Des de l'inici de la pandèmia, FEDA ha destinat més de 5 milions d'euros a diferents tipus d'ajudes, com ara descomptes en els pagaments. D'entre les accions, la companyia també destaca els més de 1.600 contractes que s'han acollit a ajornaments i els 131 fraccionaments de factures.

FEDA ha activat ajudes des de l'esclat de la crisi sanitària i fins a final d'abril, que és la data de la darrera actualització, el total que hi ha destinat supera els 5,6 milions d'euros.

Aquest import engloba, per exemple, els descomptes que s'han aplicat a empreses i autònoms que han vist afectada la seva activitat, persones que reben ajuts per afrontar els lloguers arran de l'impacte de la pandèmia, negocis amb personal en suspensió temporal i les pistes d'esquí.

S'hi afegeix també la compensació que l'ens ha destinat a les entitats distribuïdores per les rebaixes que han fet als clients.

La companyia també ha fet un altre tipus d'acompanyament, com ara facilitar l'ajornament o el fraccionament de les factures. En el primer cas, s'hi han acollit més de 1.600 contractes i en total s'han fet 131 fraccionaments. En aquest sentit, el director general, Albert Moles, defensa que la voluntat és mantenir la política de no tallar la llum als usuaris que no puguin abonar els rebuts a temps.

Detalla que s'estudia cas per cas i s'intenta informar el client del ventall de prestacions que hi ha a l'abast.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arxiu RTVA

Informació relacionada

44.192.253.106