MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

La festa major de Sant Julià segueix endavant amb certa normalitat, tot i les limitacions per la pandèmia

www.andorradifusio.ad

Des de Sant Julià de Lòria continuen gaudint de la festa major, tot i ser en format reduït. Un diumenge on els actes solemnes i tradicionals han pres protagonisme.

Activitats, concerts i espectacles que s'han pogut desenvolupar amb normalitat a la parròquia de Sant Julià. Una festa major atípica, molt reduïda, però on s'ha prioritzat la seguretat dels lauredians.

El cònsol major, Josep Majoral, ha remarcat que tot "està funcionant de manera segura i sense incidents", tot remarcant que es tracta d'una festa sense molta afluència, però "amb activitats que inclouen gent de totes les edats". Amb tot, "una festa major com s'havia previst". 

Tot i la poca afluència, en comparació amb altres anys, els actes previstos per diumenge han acollit un gran nombre de persones. El dia ha començat amb la tradicional missa solemne que ha anat acompanyada de la música de la Cobla Vents de Riella

Posteriorment la celebració s'ha desplaçat a la renovada plaça major on unes 200 persones han pogut gaudir de la ballada de sardanes. Un acte on s'ha donat reconeixement a Daniel Areny, autor de la sardana "Dansaires andorrans".

Areny ha dirigit durant anys la Coral Rocafort i ha estat molt vinculat a les entitats culturals de la parròquia. Un acte emotiu i molt aplaudit que ha tancat amb l'actuació de la Coral Rocafort i l'Esbart Laurèdia.  
Informa: Roser Puigbò
Imatges: Pere Besolí