MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Filloy i l'homòloga espanyola acorden col·laborar en la capacitació jurídica de les persones amb discapacitat

www.andorradifusio.ad

En el marc de la reunió iberoamericana, el ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut ha mantingut diverses reunions bilaterals amb la secretària general iberoamericana, la ministra en funcions de Sanitat, Consum i Benestar Social d'Espanya i l'enviada especial del secretari general de les Nacions Unides sobre Discapacitat i Accessibilitat.

Víctor Filloy i la seva homòloga espanyola han acordat col·laborar en la implementació dels drets de les persones amb discapacitat quant a la capacitació jurídica. A més, la ministra espanyola també s'ha reunit amb el titular de Salut amb el qual ha tractat les relacions en l'àmbit transfronterer en l'atenció de la salut, buscant sinergies per a determinats tractaments.

Maria Luisa Carcedo ha deixat clar que les polítiques públiques s'han de dissenyar tenint en compte la inclusivitat. "La convenció de les Nacions Unides sobre els drets de les persones amb discapacitat no es quedi en una declaració formal, sinó que aquests objectius i aquests drets recollits en aquesta convenció, es traslladin als països i a polítiques públiques", ha proposat la ministra en funcions de Sanitat, Consum i Benestar Social d'Espanya.

Informa: O. Jaén-L. Massegú
Imatge: A. Romagosa-J. Seabra

Informació relacionada