MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

La Fira de Sant Ermengol treballa per mantenir la programació dedicada al formatge artesà del Pirineu tot i la reducció d'espais per la Covid

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell, que se celebrar&

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell, que se celebrarà el 16, 17 i 28 d'octubre, serà en format reduít a causa de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2.

La primera tinent d'alcalde de l'ajuntament i regidora de Fires i Mercats, Mireia Font, ha explicat que estan treballant "per a poder celebrar la fira amb les mesures pertinents de seguretat, tot analitzant en cada moment la situació epidemiològica tant de la nostra regió sanitària com de la resta de regions del país, ja que és un esdeveniment que rep visitants i firaires de diferents punts geogràfics".

Assegura que "enguany, malgrat viure una fira atípica, amb reducció d'espais i activitats respecte d'altres edicions, s'intentarà mantenir i adaptar la programació dedicada al formatge artesà del Pirineu, però reduint la resta de propostes". Segons la tinent d'alcalde, en el pitjor dels escenaris tampoc es descarta anul·lar-la si ho recomanessin les autoritats sanitàries.

Aquest dimecres s'ha fet públic el cartell de la fira (a la fotografia), amb la tradicional lletera que enguany està decorada amb la imatge d'una ovella, un dels elements agroalimentaris claus de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu.

Informa: Redacció

34.237.138.69