MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

17º / 35º

El Temps Darrera previsió

El flamenc de Sonia Miranda dona inici a les 'Nits Obertes' d'Ordino

La 'cantaora' Sonia Miranda ha actuat aquest dimecres al

La 'cantaora' Sonia Miranda ha actuat aquest dimecres al Centre de Congressos d'Ordino. Acompanyada per Antonio Luis López a la guitarra i Salvador Martos a la percussió, i amb el ball d'Isabel Guirado, han interpretat fandangos, alegríes i buleríes, passant per boleros i versions d'altres artistes com Concha Buika, Niña Pastori o Luz Casal.

La seva manera de cantar ha entusiasmat a la quarantena de persones que s'hi han apropat. La 'bailaora' Isabel Guirado ha acompanyat als músics en algunes de les peces com 'Farruca', una dansa tradicionalment d'homes que es va deixar de ballar durant un temps però que que els artistes del món del flamenc volen recuperar. El seu taconeig i la seva forma de sentir la música han arrencat més d'un cop aplaudiments a la sala.

L'actuació d'aquest dimecres forma part del calendari de concerts de Sonia Miranda, que la portarà pels escenaris de festivals de flamenc de ciutats del sud d'Espanya com Ronda, Almeria, Sevilla o Albacete en els mesos vinents.

La 'cantaora' ja havia trepitjat els escenaris andorrans fa onze anys, en una actuació a la plaça Major d'Ordino que, tal com recorda Miranda, va ser "molt emocionant perquè la gent va començar a fer-nos palmes". Enguany, la pluja ha obligat a traslladar l'espectacle al Centre de Congressos, però els músics han vingut amb la mateixa il·lusió, ja que han portat un espectacle "molt bonic i que esperem que la gent la gaudeixi".

Sonia Miranda ha inaugurat les 'Nits obertes' d'Ordino, que continuaran amb el Trio Golberg de l'ONCA Bàsic el pròxim 25 de juliol a l'església de la Cortinada i les actuacions a la Plaça Major d'Ordino d'Els Pali i de David Font Bernet el 22 i el 29 d'agost respectivament.

Informa/imatge: Agència ANA

Informació relacionada