MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

La fotografia de Juli Barrero respon la poesia a La Peixera

www.andorradifusio.ad

La Peixera ofereix una nova experiència, la del fotògraf Juli Barrero que converteix la fotografia en una eina de diàleg.

Demanava poemes per respondre'ls a través de la fotografia. El resultat ha estat una tria de nou treballs en què trobem converses sobre el camí de la vida, sobre el medi ambient i sobre els reptes en matèria social. "N'hi ha un que diu 'quan et poses a sobre et vesteixes de dona'. Jo aquí el que he volgut és donar una resposta visual a una societat que encara no és prou madura com per entendre allò que per als cànons estandard és diferent com l'homosexualitat i altres temes", explica Barrero.

I sota l'aixopluc d'un paraigua que ja no fa tribut la realitat pren una altra dimensió. L'artista va començar el procés expositiu a principi d'octubre i s'ha pogut seguir la seva evolució gràcies a la visibilitat de la Peixera. Un cop feta la inauguració de la clausura del seu treball, aquestes obres quedaran exposades dues setmanes. La propera mostra es farà en col·laboració amb l'Aparador de la Seu d'Urgell, un espai amb el mateix concepte.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot