MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

La Fundació Crèdit Andorrà lliura prop de 1.300 productes de primera necessitat a Càritas i la Creu Roja

La Fundació Crèdit Andorrà ha dut a terme un

La Fundació Crèdit Andorrà ha dut a terme una nova col·laboració amb el Banc d'aliments de Càritas i amb la botiga solidària de la Creu Roja. Es tracta de l'aportació de 1.287 unitats de productes de primera necessitat: alimentaris, d'higiene personal i de la llar.

En concret, ha lliurat 70 caixes amb 857 unitats de productes a la botiga solidària de la Creu Roja i 32, amb 430 unitats de productes al Banc d'aliments de Càritas, amb qui també col·labora amb el finançament de vals de compra mensuals de productes frescos als supermercats.

La fundació ha ampliat durant els últims mesos el seu suport a les diferents entitats socials amb què coopera, per contribuir a donar resposta a les necessitats de la població. Les circumstàncies actuals, arran de la Covid-19, han agreujat la situació econòmica de moltes famílies.

La directora de la fundació, Francesca Ros, ha explicat que "el nostre compromís és estar a prop de les persones i, especialment, dels col·lectius més vulnerables. Per això impulsem i col·laborem amb iniciatives que treballen per cobrir les necessitats bàsiques i contribuir al benestar general".

Informa: Redacció

54.236.58.220