MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Futurs especialistes d'acció es formen al 360 Extrem amb Ángel Plana

www.andorradifusio.ad

L'Escola d'Especialistes de cinema Ángel Plana ha viscut una jornada de portes obertes al centre 360 Extrem, on professors i aspirants han tingut la primera presa de contacte. L´escola comença amb sis alumnes, un de les quals una noia.

Els alumnes han rebut ja les primeres lliçons sobre salts, acrobàcies i baralles de la mà d´un dels millors especialistes en la matèria, Ángel Plana, que el 2 de novembre obrirà oficialment al país la seva tercera escola després de les de Madrid i Barcelona. "Estic content per començar aquí un nou episodi de l'escola d'especialistes a Andorra. De moment només tenim sis alumnes, però jo sóc professor i allà on hi hagi un alumne disposat a aprendre serè jo per ensenyar-li. No importa que siguem pocs, això anirà a més", assegura Plana.

Salts, combats escènics, parkour, acrobàcies i també interpretació formaran part del programa del curs, que tindrà el seu centre d´operacions a la sala 360 Extrem, un escenari ideal. "La primera vegada que vaig veure aquest espai vaig quedar encantat. No hi ha res semblant ni a Espanya ni a Europa, crec", explica Plana.

Boris Pifarré és un dels primers alumnes. Té 42 anys i vol iniciar una nova etapa a la seva vida en un món que sempre l´ha atret. Trobar una sortida professional és una altra de les motivacions. "És un repte mental i físic. Busco canviar la meva vida, canviar de feina i fer allò que m'agrada, fer un gir de 360º en la meva vida", assegura.

L´escola compta amb tres professors, Gerard Miralles, director i especialista en treballs amb foc, Girasol Blanco, centrada en la interpretació i Leo Urban, ´traceur´ de reconegut prestigi.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Ginestà