MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Els grups parlamentaris aparquen les diferències per donar solucions immediates a la crisi del coronavirus

www.andorradifusio.ad

Els grups parlamentaris coincideixen a assenyalar que la llei és essencial i en situacions com l'actual cal aparcar les diferències per donar solucions immediates. En tot cas no es descarta que en funció de com evolucioni tot calguin més mesures.

Els tres grups que donen suport al Govern no han escatimat elogis a l'actitud que han mostrat la totalitat de grups del parlament, una actitud marcada per la capacitat per aparcar diferències i aportar per tal de trobar solucions immediates i tangibles per a la població.

Demòcrates remarca que es continua treballant per tal d'avançar-se a les situacions.  El president del grup parlamentari, Carles Enseñat, destaca que "continuem treballant per tal que, si calen noves mesures amb l'objectiu que cap persona perdi la seva feina a Andorra, es puguin implementar el més ràpid possible".

En una línia semblant es manifesten des de liberals i Ciutadans Compromesos.

Per la seva part el president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa, explica que "aquesta llei contempla mesures per aquests propers dies i setmanes" i creu que "probablement caldrà un paquet addicional depenent de l'evolució de la crisi".

El president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, manifesta que "ara és el moment de llançar un missatge d'unitat i esperança, i de transmetre que s'està treballant per sortir d'aquesta crisi sanitària, però també econòmica i social, de la millor manera possible".

Per la seva part des del PS es destaca la capacitat per deixar de banda diferències en situacions com l'actual. Tot i això no amaguen que hi havia algunes divergències, ja que part de les seves propostes no s'inclouen en el redactat final de la llei. El president del grup parlamentari, Pere López, assegura que les divergències "es manifestaran també al debat de dilluns", però opina que el més important és que "hem sigut capaços d'assolir una entesa".

Tots destaquen que la llei permetrà el teixit empresarial afrontar la situació amb cert optimisme i per tant aconseguir una de les prioritats, com és salvaguardar els llocs de treball.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Informació relacionada

3.223.3.101