MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Homenatge a les víctimes de la primera i segona Guerra Mundial al concert ‘Fronteres del terror i de la guerra' de l'ONCA

www.andorradifusio.ad

L'ONCA du a terme un homenatge a totes les víctimes de la primera i segona Guerra Mundial amb el concert simfònic ‘Fronteres del terror i de la guerra'.

L'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) va protagonitzar la nit de dissabte un espectacle simfònic amb un repertori format per peces d'Egar, Webern i  Xostakóvitx.  ‘Fronteres del terror i de la guerra', ha estat un homenatge a totes aquelles víctimes que en el seu dia van patir la repressió de la primera i segona Guerra Mundial.

Vera Martínez, directora concertino convidada, va destacar que aquest concert, a banda d'agradar al públic, els faria submergir-se en la història d'Andorra i el seu paper durant els conflictes bèl·lics.

L'espectacle va apropar més d'un centenar de persones i l'organització es va encarregar prèviament d'adequar l'entorn amb attrezzo, per crear un escenari més realista i adequat del que van ser els temps foscos del nazisme.

Informa: Marc Riera
Imatges: Kevin Ribeiro