MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Ignacio Ribas estrenarà la composició Càntic de primavera i presentarà quintet a Andoflora

www.andorradifusio.ad

Divendres s'estrena Càntic de primavera, una composició de l'organista Ignacio Ribas per a un quintet atípic de corda i vent. El concert i presentació de la formació serà l'avantsala d'Andoflora

A l'església de Sant Iscle i Santa Victòria hi trobem Unai Gutiérrez al clarinet, Massimo Mameli al violoncel i Ignacio Ribas a l'orgue. Assagen el repertori del concert que faran aquest divendres al vespre. Aquest dimecres faltaven Jordi Gendra a la flauta travessera i David Sanz a la guitarra. Tots són professors de l'Institut de Música i durant el concert s'aniran presentant a partir de solos. Un d'ells, avança Gutiérrez, "és un homenatge a Manuel de Falla de Bela Kovacs que, des de ben jovenet, em té enamorat".

El colofó del concert serà la interpretació del Càntic de Primavera, composta per Ignacio Ribas que ens explica que és tot un pas endavant en la literatura per a orgue fins a la data per a tot el conjunt d'instruments que s'uniran en la seva interpretació.

Els cinc s'han reunit amb ganes de tocar i continuar aquesta aventura musical. Ribas no descarta anar "ampliant o reduint el grup en funció de les necessitats".

Encara no ens han pogut avançar com serà aquest càntic que veurà néixer una formació musical. Per descobrir-ho divendres a la nit s'obre l'església de Sant Iscle i Santa Victòria a partir de les nou del vespre. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza

44.192.253.106